Selectează o Pagină
продвижение сайта

Promovarea site-uri de pe Internet:

  • Сăutare de promovare;
  • Creșterea gradului de conștientizare;
Ai un site web sau doar te gândești la asta, și sunteți interesat de întrebarea – cum și în cazul în care clienții mei știu despre site – ul meu, în cazul în care ei vor merge la site – ul meu și a vedea produsele și serviciile pe care le ofer?
продвижение сайта в интернете

Răspunsul este simplu – site-ul necesită comerț!

Puteți face publicitate site-ul dvs. și prin mijloace convenționale – televiziune, radio, pliante, servicii SMS, e-mail, apeluri telefonice și alte opțiuni.

Dar nu putem neglija cel mai important în promovarea unui site – de pe internet!

În cazul în care utilizatorii rețelei, aflați despre site-ul dvs. este în rețea, atâta timp cât acestea sunt în căutarea pentru ceva sau să învețe de la prieteni – ele trec imediat pe link-ul către site-ul dvs. și să se familiarizeze cu conținutul său.

Acest moment este important – oamenii nu au nevoie pentru a scrie adresa unui site, nu trebuie să-l memoreze, și pur și simplu făcând clic pe link-ul pentru a merge la site-ul.

Acest lucru face ca promovarea site-urilor pe Internet unul dintre cele mai importante metode de promovare a site-ului.

Noi oferim următoarele 3 opțiuni de publicitate pe Internet:

U

SEO și site-ul de optimizare

Gama de lucrări pe site-ul, care vizează creșterea relevanței (respectarea) a regulilor site-ului și dorințele motoarelor de căutare
T

SEM sau promovare în căutare

Acesta funcționează atât pe un site și off-site pentru a va imbunatati vizibilitatea în traficul de căutare și, ca urmare, poziții în google.com, yandex.ru, bing.com, etc ..

PPC de publicitate sau contextuală

plătiți pe clic de publicitate, promovare prin publicitate plătită pe Google și în rețeaua sa banner, inclusiv Youtube

Prețurile pentru promovarea serviciilor noastre pe internet:

Feedback de la clienții noștri:

Compania IM «Karcher» SRL colaborează cu «-Service Deosebit» din 2008. Timp de 10 ani, o mulțime de întrebări și probleme, sa decis, rezolvată, și sperăm că va reshatsyai în viitor.

Am deschis magazinul online – karchershop.md în 2014. Și înainte de deschiderea, noi absolut nu au ridicat problema care va dezvolta un site web pentru noi, acesta va fi susținut și promovat pe Internet – desigur, echipa «-Service» Deosebit.

Cu excepția dezvoltarea site-ului, băieții au instruit personalul nostru de lucru cu sistemul, să-l consilieze cu privire la toate aspectele.

În 2018. Am început rebranding-ul de design magazin online și a trece la o altă platformă. Site-ul sa dovedit la modern, comod și mai rapid și fără greutatea de SEO!

Ori de câte ori am sunat, am fost întotdeauna de ajutor și prompte, elimina prompt problemele din sistem, creează toate condițiile pentru o performanță optimă a calculatoarelor și a software-ului.

Compania noastra este situat pe serviciul utilizatorului, și ne permite să apelați oricând administratorul nostru de sistem si echipa sa de a rezolva unele dintre problemele IT.

Pe scurt, «-Service Deosebit» – este un sprijin calificat și consiliere cu privire la toate aspectele din domeniul software-ului, securitatea informațiilor și a tehnologiei de calculator.

Grecii Igor Director, Karcher SRL

Familiarizat cu directorul companiei pentru o lungă perioadă de timp, odată ce a ajutat să înființeze un laptop de lucru.

De atunci, mai mult de o dată a cerut ajutor și sfaturi, ajutor întotdeauna și să dea un sfat bun, serviciu și să configurați computerele și tehnologia.

Facem un site pentru noi – polikarbonat.md și avansat-l la partea de sus Google.

Doar organizat-ne de publicitate pe internet, având ca rezultat noi clienti pentru noi.

Vom continua sa lucreze cu compania-Service Deosebit!

Alexei Popkov Chief Financial Officer, Universtrans SRL

Great guys, helped me a lot with my Website and SEO. They really know what they are doing.

Highly recommend!

Vadim Kyssa Data Scientist

Pentru a promova afacerea online

Как мы можем вам помочь

4 + 4 =

Comanda apel
+
Sunati-ma!