promovarea site-ului web

Promovare site web pe internet:

  • Promovarea motoarelor de căutare;
  • Creșterea gradului de conștientizare
Ai un site web sau doar te gândești la asta și te interesează întrebarea - cum și cum învață clienții mei despre site-ul meu, unde vor merge pe site-ul meu și vor vedea bunurile și serviciile pe care le ofer?

Răspunsul este simplu - site-ul are nevoie de reclame!

promovarea site-ului web pe internet

Puteți face publicitate site-ului dvs. prin mijloacele obișnuite - televizor, radio, pliante, servicii SMS, liste de discuții, apeluri telefonice și alte opțiuni.

Dar nu puteți neglija cel mai important lucru în promovarea site-ului web - de Internet în sine!

Dacă internauții află despre site-ul dvs. pe internet, în timp ce caută ceva sau învață de la prieteni, vor urma imediat linkul către site-ul dvs. și se vor familiariza cu conținutul acestuia.

Chiar acest moment este important - o persoană nu trebuie să noteze adresa site-ului, nu trebuie să-și amintească, ci doar făcând clic pe link pentru a merge la site.

Acest lucru face ca promovarea site-ului web pe Internet să fie una dintre cele mai importante metode de promovare a site-urilor web.

Oferim următoarele 3 opțiuni pentru publicitate pe internet:

Optimizare SEO sau site-uri web

complex de lucrări pe site, care vizează creșterea relevanței (conformității) site-ului la regulile și dorințele motoarelor de căutare

SEM sau Căutare promoțională

lucrați atât pe site-ul propriu-zis, cât și în afara site-ului pentru a-i crește vizibilitatea în căutare și trafic, ca urmare, poziții în google.com, yandex.ru, bing.com etc.

PPC sau publicitate contextuală

plată pe clic, promovare prin publicitate plătită pe Google și rețeaua sa de bannere, incl. Youtube

Prețuri pentru serviciile noastre de promovare online:

Feedback de la clienții noștri:

Compania IM "Karcher" SRL colaborează cu compania "Deosebit-Service" din 2008. Pe parcursul a 10 ani, multe probleme și probleme au fost rezolvate, sunt rezolvate și, sper, vor fi rezolvate și în viitor.

Am deschis un magazin online - karchershop.md în 2014. Și înainte de deschidere, nu aveam absolut nicio întrebare despre cine va dezvolta site-ul pentru noi, îl va susține și promova pe internet - desigur, echipa „Deosebit-Service”.

Pe lângă dezvoltarea site-ului în sine, băieții ne-au instruit angajații să lucreze cu sistemul, îl sfătuiesc cu privire la toate problemele emergente.

În 2018. a început să schimbe designul magazinului online și să treacă la o altă platformă. Site-ul s-a dovedit a fi modern, convenabil și rapid și fără greutate SEO!

Ori de câte ori sunăm, suntem întotdeauna ajutați și solicitați, depanăm sistemul cât mai curând posibil, creăm toate condițiile pentru o performanță optimă a computerelor și a software-ului.

Compania noastră este în serviciul de abonament, iar acest lucru ne permite să apelăm în orice moment administratorul nostru de sistem și echipa sa pentru a rezolva orice problemă IT.

Într-un cuvânt, „Deosebit-Service” este asistență calificată și consiliere cu privire la toate aspectele din domeniul software-ului, securității informațiilor și tehnologiei informatice.

Grekov Igor Director, Karcher SRL

Îl cunoaștem pe directorul companiei de mult timp, odată ajutat la configurarea unui laptop funcțional.

De atunci, am solicitat în mod repetat ajutor și sfaturi, ajutăm întotdeauna și oferim sfaturi bune, întreținem și configurăm calculatoare și echipamente.

Am creat un site web pentru noi - polikarbonat.md și l-am promovat în partea de sus a Google.

De asemenea, am organizat publicitate pe internet, ceea ce aduce noi clienți la noi.

Vom continua să lucrăm cu Deosebit-Service!

Alexey Popkov Director financiar, Universtrans SRL

Băieți minunați, m-au ajutat foarte mult cu site-ul și SEO-ul meu. Știu cu adevărat ce fac.

Recomand!

Vadim Kyssa Cercetător în date

Vă vom răspunde la întrebări!