Recenzii despre noi

Recenzii pe facebook.com

Compania IM "Karcher" SRL colaborează cu compania "Deosebit-Service" din 2008. Pe parcursul a 10 ani, multe probleme și probleme au fost rezolvate, sunt rezolvate și, sper, vor fi rezolvate și în viitor.

Am deschis un magazin online - karchershop.md în 2014. Și înainte de deschidere, nu aveam absolut nicio întrebare despre cine va dezvolta site-ul pentru noi, îl va susține și promova pe internet - desigur, echipa „Deosebit-Service”.

Pe lângă dezvoltarea site-ului în sine, băieții ne-au instruit angajații să lucreze cu sistemul, îl sfătuiesc cu privire la toate problemele emergente.

În 2018. a început să schimbe designul magazinului online și să treacă la o altă platformă. Site-ul s-a dovedit a fi modern, convenabil și rapid și fără greutate SEO!

Ori de câte ori sunăm, suntem întotdeauna ajutați și solicitați, depanăm sistemul cât mai curând posibil, creăm toate condițiile pentru o performanță optimă a computerelor și a software-ului.

Compania noastră este în serviciul de abonament, iar acest lucru ne permite să apelăm în orice moment administratorul nostru de sistem și echipa sa pentru a rezolva orice problemă IT.

Pe scurt, „Deosebit-Service” este asistență calificată și sfaturi cu privire la toate problemele din domeniul software-ului, securității informațiilor și tehnologiei computerelor.

Grekov Igor

Director, Karcher SRL

De câțiva ani suntem deserviți de compania Deosebit-Service.

Am început cooperarea atunci când am avut probleme cu rețeaua, computerele, serverul și fără un site web.

Acum computerele, rețeaua și serverul nostru funcționează după cum avem nevoie, în caz de probleme, este suficient un singur apel pentru noi - astfel încât toate problemele să fie rezolvate rapid și eficient.

Compania Deosebit-Service a creat un site web pentru noi - www.universcom.md, ajută la completarea și editarea informațiilor.

Sophia Sugak

Director, Universcom SA

Băieți minunați, m-au ajutat foarte mult cu site-ul și SEO-ul meu. Știu cu adevărat ce fac.

Recomand!

Vadim Kyssa

Cercetător în date

Folosim Deosebit Service de 9 ani. Angajații sunt calificați, întotdeauna pregătiți pentru sfaturi și asistență. Compania noastră are suficiente computere, toate sunt în stare bună datorită companiei care ne servește.

Ne place să folosim versiuni de software actualizate, Deosebit Service ne ajută să fim la curent, în urma progresului.

Galina Nikolaevna Grini

Director, Angrobacanie SA

Deosebit Service a creat un site web pentru noi, de care suntem foarte mulțumiți. Toate cerințele noastre au fost îndeplinite, specialiștii au oferit multe soluții inovatoare și interesante. Ce este important - munca se desfășoară la timp și costul este satisfăcut de conducerea companiei.

De asemenea, am apelat în repetate rânduri la ajutorul Deosebit Service pentru configurarea și repararea computerelor standard. Suntem mulțumiți de cooperare și intenționăm să o continuăm.

Tatiana Stepanova

Manager de proiect, Adoss SRL

recenzii despre noi

Recenzii pe Hărți Google

Lucrăm cu Deosebit-Service de peste 10 ani.

Dacă aveți nevoie de vreun răspuns în legătură cu computerul sau subiectele legate de computer - știm cui să sunăm!

Crearea unui magazin online pentru compania noastră s-a făcut perfect! Site-ul funcționează și ne aduce profit.

Serghei Kasyan

Director, Acvamont SRL

Multumesc pentru site !!! Vă mulțumim pentru răspunsurile la toate dorințele dvs., pentru abordarea personală și sfaturile valoroase! Sunteți adevărați profesioniști !!! Vă recomand tuturor celor care doresc să își creeze propria pagină pe internet ca parteneri de încredere cu gândire creativă !!!
Svetlana Tolstaia

Psiholog practicant profesionist, tolstaiasv.com

Îl cunoaștem pe directorul companiei de mult timp, odată ajutat la configurarea unui laptop funcțional.

De atunci, am solicitat în mod repetat ajutor și sfaturi, ajutăm întotdeauna și oferim sfaturi bune, întreținem și configurăm calculatoare și echipamente.

Am creat un site web pentru noi - polikarbonat.md și l-am promovat în partea de sus a Google.

De asemenea, am organizat publicitate pe internet, ceea ce aduce noi clienți la noi.

Vom continua să lucrăm cu Deosebit-Service!

Alexey Popkov

Director financiar, Universtrans SRL

recenzii despre noi
Compania Deosebit-Service a creat un site web pentru noi, a obținut rezultatul așteptat de pe site, convenabil și ușor de editat.

Dacă aveți întrebări despre site și despre întreținerea computerelor, ne adresăm acestora, nu a existat încă o problemă care nu a fost ajutată să rezolve.

Nu vom înceta să lucrăm împreună!

Irina Popa

Director, City Tour SRL

Folosim serviciul de abonament Deosebit-Service de câțiva ani. Acesta este doar un astfel de partener care este valoros pentru noi, în primul rând pentru profesionalismul lor.

Credem că specialiștii Deosebit-Service sunt partenerii noștri foarte calificați care ne-au ajutat să rezolvăm multe dintre sarcinile atribuite, lucrul cu ei este întotdeauna ușor și, cel mai important, productiv. S-au rezolvat problemele legate de tipărire și stabilitatea serverului.

Recomandăm compania ca partener de încredere!

Lyudmila Stynga

Director, PTI-MOL SRL

Clienții noștri:

Recenzii despre noi 1
Recenzii despre noi 2
Recenzii despre noi 3
Recenzii despre noi 4
Recenzii despre noi 5
Recenzii despre noi 6
Recenzii despre noi 7
Recenzii despre noi 8
Recenzii despre noi 9
Recenzii despre noi 10
Recenzii despre noi 11
Recenzii despre noi 12
Recenzii despre noi 13
Recenzii despre noi 14
Recenzii despre noi 15
Recenzii despre noi 16
Recenzii despre noi 17
Recenzii despre noi 18
Recenzii despre noi 19
Recenzii despre noi 20
Recenzii despre noi 21
Recenzii despre noi 22
Recenzii despre noi 23
Recenzii despre noi 24
Recenzii despre noi 25
Recenzii despre noi 26