VPS

Ce este găzduirea VPS (VDS)?

Găzduirea VPS reprezintă servere private virtuale și vă oferă acces la mai multe resurse. Găzduirea VPS limitează, în general, numărul de site-uri web pe un singur server și oferă spațiu rezervat pe server pentru spațiul de disc și lățimea de bandă a site-ului dvs.

VPS este potrivit pentru:

 • magazine online
 • cataloage

VPS este potrivit pentru site-uri, pentru implementarea funcționalității cărora trebuie să alegeți un anumit sistem de operare și să instalați programe suplimentare, precum și să monitorizați actualizările constante ale acestora. În al doilea rând, este nevoie de dezvoltatorii și proprietarii de proiecte online care au nevoie de acces constant la setările și jurnalele serverului. 

Ce să cauți atunci când alegi un server VPS?

Calitatea și relevanța hardware-ului și software-ului serverului.

Software de virtualizare server

Tarife, bonusuri și reduceri

Caracteristicile tehnice ale planurilor tarifare

Politica privind timpul de funcționare a serverului și garanția

Servicii suplimentare gratuite și plătite

VPS de încredere (server privat virtual)

 Găzduire VPS (VDS).

Site: hawkhost.com

hawkhost- cuprinzător de încredere VPS solutii

 • Procesoare Intel Xeon sau AMD EPYC de nivel enterprise
 • Unități SSD premium sau NVM Express (NVMe).
 • Panou de control convenabil
 • Sistem de operare: Alma Linux 8.5 x64

  Preț: 

 • 1 GB DAL, spațiu pe disc: 30 GB, lățime de bandă: 2 TB — 5.00$ pe luna
 • 2 GB DAL, spațiu pe disc: 55 GB, lățime de bandă: 4 TB — 10.00$ pe luna
 • 4 GB DAL, spațiu pe disc: 85 GB, lățime de bandă: 5 TB — 20.00$ pe luna
 • 16 GB DAL, spațiu pe disc: 325 GB, lățime de bandă: 8 TB — 80.00$ pe luna
 • 32 GB DAL, spațiu pe disc: 650 GB, lățime de bandă: 16 TB — 5.00$ pe luna
Server virtual dedicat VPS 1

Site: contabo.com

contabo- excelent cuprinzător VPS solutii

 • Suportă peste 2 milioane de site-uri web din întreaga lume
 • Instalarea automată a WordPress
 • Migrare gratuită a domeniului și a site-ului web
 • Servicii germane de calitate din 2003.

  Preț: 

 • CLOUD VPS S, 4 nuclee vCPU, 8 GB — 5.99$ pe luna
 • CLOUD VPS M, 6 nuclee vCPU, 16 GB- 10.49$ pe luna
 • CLOUD VPS L, 8 nuclee vCPU, 30 GB- 17.49$ pe luna
 • CLOUD VPS XL, 10 nuclee vCPU, 60 GB- 31.49$ pe luna
hosting vps, server privat virtual

Site: a2hosting.com

A2 - alegeți nivelul dvs. de control Gazduire VPS ultra fiabilă

Găzduire VPS gestionată

 • Panou de control EASY cPanel
 • Echipamente și rețea gestionate
 • Asistență 24/7/365 de la cei mai buni specialiști în asistență A2
 • Acces rădăcină disponibil
 • Securitate server gestionat
 • Banii inapoi garantat

pret de la 19.99$ pe lună, depinde de pachetul de servicii și de numărul de luni de utilizare. 

 

Server virtual dedicat VPS 2

Site: Ionos.com

Ionos-pVirtualizați-vă complet VPS cu acces complet root și API

 • Opțional Plesk Web Hosting
 • Trafic nelimitat
 • Suport 24/7/365 al celor mai buni specialiști
 • Infrastructură certificată 
 • SSL - Criptare

pret de la 2$ pe lună, depinde de pachetul de servicii și de numărul de luni de utilizare.

 

VPS sau VDS (virtual private server sau virtual dedicated server) este un serviciu de hosting pentru site-uri web și aplicații cu funcționalități largi și oportunități de lucru profesional al proiectului dumneavoastră pe server. Pe un server virtual, utilizatorul își poate instala propriul software, inclusiv panoul de control, primește o adresă IP dedicată și este, de asemenea, mai puțin dependent de vecinii serverului (în special pe VDS). Costul este mai mare în comparație cu găzduirea convențională, panoul de control este plătit suplimentar dacă este necesar pentru munca utilizatorului. VPS sau VDS sunt rareori recomandate pentru începători

Pe un VDS sau VPS, alegeți sistemul de operare, panoul de control, numărul de adrese IP necesare și puteți alege și metoda de virtualizare a serverului. După ce ați comandat, aveți acces la panou, contul DNS, precum și acces root la server pentru gestionarea completă a acestuia.

Beneficiile unui server VPS

Când utilizați găzduire partajată, nu aveți flexibilitatea de a configura un server. Acest lucru se datorează faptului că există mulți utilizatori pe server și este imposibil să se configureze o astfel de izolare care să permită fiecărui cont individual să aibă propria listă de software și propriile setări de server. Prin urmare, toți utilizatorii de găzduire virtuală din cadrul aceleiași mașini fizice sunt forțați să folosească același sistem de operare, același set de programe și aceeași configurație a setărilor serverului. Desigur, modificări minore pot fi făcute într-un singur cont, de exemplu, folosind fișierul .htaccess pentru a modifica setările serverului web și folosind fișierul php.ini pentru a face modificări la setările PHP. Dar acest lucru nu este întotdeauna suficient pentru implementarea unor proiecte mai mari și mai serioase care necesită instalarea de programe suplimentare sau chiar au nevoie de un anumit sistem de operare.

Serverele VPS, dimpotrivă, au un grad ridicat de izolare, ceea ce vă permite să gestionați fiecare server individual dintr-o singură mașină fizică ca un server dedicat separat. Adică, toți proprietarii de servere virtuale de pe o mașină fizică sunt independenți unul de celălalt și pot determina ce trebuie să instaleze pe server fără restricții. Aceasta înseamnă că orice cerințe de software și de sistem de operare ale proiectului dvs. web pot fi îndeplinite pe un server virtual.

Un alt avantaj important al unui server virtual este nivelul de acces root - cel mai înalt, cum ar fi pe un server dedicat. Cu el, nu numai că instalați programe, ci aveți și capacitatea de a rula comenzi SSH care vă permit să lucrați cu toate serviciile de server. Și acest lucru este extrem de important pentru configurarea unei configurații de server. De asemenea, vă oferă acces la toate jurnalele de server care pot fi necesare la implementarea unui proiect online. Orice dificultăți și erori sunt mai ușor de rezolvat atunci când este posibil să verificați unul sau altul jurnal de server.

Cu toate acestea, există o particularitate aici: serverele virtuale nu au panouri de control grafice, ca în găzduirea partajată. Toată administrarea trebuie făcută folosind comenzile consolei și SSH. Și asta înseamnă că trebuie să aveți cunoștințele și abilitățile necesare pentru a lucra cu serverul. Panoul de control grafic este disponibil doar ca program suplimentar instalat. Există multe opțiuni pentru panourile de control, de exemplu, cPanel, Direct Admin, Webuzo, ISP Manager. Unele panouri de control pot fi instalate gratuit, iar altele numai după ce se plătește pentru o licență. Prin urmare, în principiu, puteți face față serverului fără cunoștințe tehnice. O altă opțiune este să găsești un administrator de server care să înțeleagă totul. Se întâmplă adesea ca un furnizor de găzduire să ofere servicii de administrare a serverului sau asistență unică pentru o suprataxă adecvată.

Vă sfătuim să alegeți mai mulți furnizori și să le comparați între ei în funcție de criteriile specificate. În plus, companiile oferă adesea o perioadă de probă sau o garanție de rambursare a banilor. Folosiți această oportunitate pentru a testa singur serviciul și pentru a lua decizia finală.

Sunteți confuz cu privire la ce să alegeți Gazduire sau VPS pentru site-ul dvs.?

Trebuie să vă mutați site-ul pe o nouă gazdă?

Ai nevoie de un nou site web de înaltă calitate, cu găzduire excelentă?