Optimizare OnSite

Optimizarea internă a site-ului constă în:

 • Aducerea site-ului la cerințele motoarelor de căutare
 • Eliminarea erorilor tehnice ale site-ului
 • Eliminarea problemelor de conținut
 • Eliminarea problemelor de legătură
 • Verificarea și îmbunătățirea vitezei site-ului
 • Verificarea indexării site-ului
 • Verificarea comportamentului utilizatorului pe site
 • Recomandări pentru toți cei implicați în viața site-ului

Acest lucru și multe altele sunt incluse în optimizarea site-ului OnPage, adică pentru a lucra la optimizarea internă a site-ului web!

Vă vom răspunde la întrebări!

De ce este atât de importantă optimizarea internă a site-ului web sau SEO OnPage?

Totul este simplu aici - indiferent cât de multe lucruri pozitive sunt în afara site-ului, indiferent cât de multe link-uri și articole excelente către site-ul dvs., motoarele de căutare (Google, Bing, Yandex etc.) analizează în primul rând site-ul în sine, cum funcționează, ce conține, este util utilizatorului, adică cât de important este el!

Cum se face optimizarea internă a site-ului web?
În ce constă OnPage SEO?

Optimizarea site-ului intern - OnPage SEO 1

Auditul site-ului

Vă permite să priviți site-ul ca motoare de căutare (Google, Yandex etc.) și să înțelegeți dacă există probleme cu meta-tag-urile, există probleme cu codul, sunt probleme cu fișierele media, ce erori la redirecționări și 404 de pagini, etc.

Comandă audit site

Optimizarea site-ului intern - OnPage SEO 2

Nucleul semantic

Este extrem de important să colectezi cât mai complet posibil, corespunzător afacerii tale! Pierderea interogărilor (cuvintelor cheie) nu este un lux, mai ales în nișele competitive. De asemenea, toate cererile trebuie să fie distribuite corect pe paginile corecte.

Comandă colectarea nucleului semantic

Optimizarea site-ului intern - OnPage SEO 3

Viteza site-ului

Acum este unul dintre cei mai importanți factori din SEO. Google se concentrează pe viteza site-urilor de câțiva ani și anume site-urile rapide sunt plasate mai sus! Puteți crește viteza prin diferite metode - lucrul la un CMS, schimbarea hostingului, precum și utilizarea diferitelor servicii.

Cum se verifică viteza site-ului?

Optimizarea site-ului intern - OnPage SEO 4

Analiza de utilizare

Vă va spune cum se comportă oamenii pe site și ce trebuie corectat pentru comoditatea utilizării site-ului, creșterea conversiilor, reducerea ratei de respingere și creșterea timpului petrecut de un utilizator pe site.
Optimizarea site-ului intern - OnPage SEO 5

Editări de sistem

Verifică și editează - redirecționări (301.302), funcționarea certificatului SSL, funcționarea site-ului web cu și fără WWW, verificarea marcajului mondial, verificarea etichetelor de limbă, sitemap și fișierul robots.txt, actualizări și licențe.
Optimizarea site-ului intern - OnPage SEO 6

Motoare de căutare

Verificarea prezenței și adăugarea unui site la atelierele web ale motoarelor de căutare, cum ar fi Google Search Console, Yandex Webmaster etc. Verificarea și corectarea erorilor, a problemelor de indexare și a neregulilor identificate în instrumentele webmasterilor pentru motoarele de căutare
Optimizarea site-ului intern - OnPage SEO 7

Verificarea linkurilor

Atât linkurile interne, cât și cele externe sunt importante. Linkarea internă a site-ului - adică adăugarea de legături de pe pagini ale site-ului către alte pagini ale aceluiași site - crește timpul petrecut pe site și transferă ponderea SEO. Linkurile externe trebuie, de asemenea, să fie configurate corect - cu sau fără eticheta nofollow.
Optimizarea site-ului intern - OnPage SEO 8

Editarea conținutului a textului

Corectarea și rescrierea meta-tag-urilor - Titlu (Title), Descriere (Description), Cuvinte cheie (Keywords), Editarea și plasarea corectă a tag-urilor H1-H6, verificarea și îmbunătățirea calității textelor, compararea cantității de text cu site-urile concurente.
Optimizarea site-ului intern - OnPage SEO 9

Editări de conținut media

Prezența unui conținut diversificat,inclusiv imagini, videoclipuri, tabele și module interactive - vă permite să atrageți vizitatori, să îi păstrați pe site și să îi aduceți la acțiunea necesară, ceea ce este extrem de important din punct de vedere al SEO și SEM.
Optimizarea site-ului intern - OnPage SEO 10

Revizuirea repetată a site-ului

Este necesar să se efectueze după implementarea modificărilor pentru a înțelege corectitudinea și completitudinea sarcinilor îndeplinite de programator, specialist SEO, redactor și manager de conținut. Există întotdeauna șanse să apară altele noi sau corectitudinea soluționării problemelor vechi.

Rezultatul optimizării interne:

Optimizare internă a site-ului web
 

 • Creșterea pozițiilor site-ului
 • Creșterea relevantă a traficului
 • Îmbunătățirea vitezei site-ului
 • Creșteți conversiile
 • Reducerea ratei de respingere
 • Reduceți costul clicurilor în publicitate contextuală

Prețul optimizării unice a site-ului SEO:

Vă vom răspunde la întrebări!