Optimizare OnSite

Optimizarea internă a site-ului web este

 • Aducerea site-ului la cerințele motoarelor de căutare
 • Eliminarea erorilor tehnice ale site-ului
 • Eliminarea problemelor de conținut
 • Eliminarea problemelor de legătură
 • Verificarea și îmbunătățirea vitezei site-ului
 • Verificarea indexării site-ului
 • Verificarea comportamentului utilizatorului pe site
 • Recomandări pentru toți cei implicați în viața site-ului

acest lucru și multe altele sunt incluse în optimizarea site-ului OnPage, adică pentru a lucra la optimizarea internă a site-ului web!

Vă vom răspunde la întrebări!

De ce este atât de importantă optimizarea internă a site-ului web sau SEO OnPage?

Totul este simplu aici - indiferent cât de mult este pozitiv în afara site-ului, indiferent cât de multe link-uri și articole excelente către site-ul dvs., motoarele de căutare (Google, Bing, Yandex etc.) privesc în primul rând site-ul în sine, cum funcționează, ce conține, este util utilizatorului, adică cât de important este în sine!

Cum se face optimizarea internă a site-ului web?
În ce constă OnPage SEO?

Optimizarea motorului de căutare intern pentru site - OnPage SEO 1

Auditul site-ului

vă permite să priviți site-ul ca motoare de căutare (Google, Yandex etc.) și să înțelegeți dacă există probleme cu metaetichetele, există probleme cu codul, sunt probleme cu fișierele media, ce erori la redirecționări și 404 de pagini, etc.

Comandă audit site

Optimizare internă a motorului de căutare - OnPage SEO 2

Nucleul semantic (SY)

este extrem de important să colectezi cât mai complet posibil, corespunzător afacerii tale! Pierderea interogărilor (cuvintelor cheie) nu este un lux, mai ales în nișele competitive. De asemenea, toate cererile trebuie să fie distribuite corect pe paginile corecte.

Comandă colectarea sya

Optimizarea motorului de căutare intern pentru site - OnPage SEO 3

Viteza site-ului

este acum unul dintre cei mai importanți factori din SEO. Google se concentrează pe viteza site-urilor de câțiva ani acum și site-urile rapide sunt mai mari! Puteți crește viteza prin diferite metode - lucrul la un CMS, schimbarea găzduirii, precum și utilizarea diferitelor servicii.

Cum se verifică viteza site-ului?

Optimizarea motorului de căutare intern pe site - OnPage SEO 4

Analiza de utilizare

vă va spune cum se comportă oamenii pe site și ce trebuie corectat pentru comoditatea utilizării site-ului, creșterea conversiilor, reducerea ratei de respingere și creșterea timpului petrecut de un utilizator pe site.
Optimizarea motorului de căutare intern pe site - OnPage SEO 5

Editări de sistem

verifică și editează - redirecționări (301.302), funcționarea certificatului SSL, funcționarea site-ului web cu și fără WWW, verificarea marcajului mondial, verificarea etichetelor de limbă, sitemap și fișierul robots.txt, actualizări și licențe.
Optimizarea internă a motorului de căutare a site-urilor - OnPage SEO 6

Motoare de căutare

Verificarea prezenței și adăugarea unui site la atelierele web ale motoarelor de căutare, cum ar fi Google Search Console, Yandex Webmaster etc. Verificarea și corectarea erorilor, a problemelor de indexare și a inconsecvențelor identificate în atelierele web ale motoarelor de căutare
Optimizarea internă a motorului de căutare a site-urilor - OnPage SEO 7

Verificarea linkurilor

atât interne, cât și externe. Reconectarea site-ului - adică link-uri de la paginile site-ului către propriile pagini - crește timpul petrecut pe site, transferă greutatea SEO. Legăturile externe trebuie, de asemenea, să fie corelate corect - cu sau fără eticheta nofollow.
Optimizare internă a motorului de căutare a site-urilor - OnPage SEO 8

Editarea conținutului text

Corectarea și rescrierea metaetichetelor - Titlu (titlu), Descrieri (descriere), Cuvinte cheie (cuvinte cheie), Editarea și plasarea corectă a etichetelor H1-H6, verificarea și editarea calității textelor, compararea cantității de text cu site-urile concurenților.
Optimizarea internă a motorului de căutare a site-urilor - OnPage SEO 9

Editări de conținut media

Prezența unei varietăți de conținut, imagini, glisante de imagini, videoclipuri, tabele și module interactive - vă permite să atrageți vizitatori, să îi păstrați pe site și să îi aduceți la acțiunea necesară, ceea ce este extrem de important din punct de vedere al SEO și SEM.
Optimizarea internă a motorului de căutare a site-urilor - OnPage SEO 10

Re-audit al site-ului

este necesar să se efectueze după implementarea modificărilor pentru a înțelege corectitudinea și completitudinea sarcinilor îndeplinite de programator, specialist SEO, redactor și manager de conținut. Există întotdeauna șanse să apară altele noi sau corectitudinea soluționării problemelor vechi.

Rezultatul optimizării interne:

Optimizare internă a site-ului web
 

 • Creșterea pozițiilor site-ului
 • Creșterea relevantă a traficului
 • Îmbunătățirea vitezei site-ului
 • Creșteți conversiile
 • Reducerea ratei de respingere
 • Reduceți costul clicurilor în publicitate contextuală

Prețul optimizării unice a site-ului SEO:

Vă vom răspunde la întrebări!