Selectează o Pagină
обслуживание сайта

Întreținerea site-ului în Moldova

Amintiți-vă când ați efectuat modificări la site-ul? Pentru o lungă perioadă de timp?

Dar acest lucru este important – să actualizeze știri și a felicitat vacanța cu clienții și partenerii, să publice informații cu privire la acțiunile de actualizare a produsului și prețul pentru ea.

site-ul de urmărire a comenzilor și site-ul dvs. va fi întotdeauna relevante, precum și în condiții de siguranță și de sunet!

Mai multe informații despre întreținerea site-ului:

Text
Adăugați și editați informații textuale pe site-ul – descrierea mărfurilor, serviciilor, știri și așa mai departe.

Măsurată în pagini.

Foto și video

Adăugarea de fotografii la un conținut de site, galerii video, miniaturi și imagini simple.

Încorporarea conținut video pe site-ul – jucătorii direcți și iPod-uri cu agregatorii video de exemplu YouTube.

Consiliere
Ajutați-vă și învățați pe dvs. și pe personalul dvs. cum să utilizați site-ul.
Copie de rezervă
Este important să faceți backup-ul site-ului cât mai des posibil, deoarece dacă nu faceți acest lucru, puteți pierde pur și simplu situl sau îl puteți lăsa la hackeri!
Recuperare
Recuperarea site-ului se face cât mai repede posibil, pentru a nu pierde clienții, timpul, banii și greutatea căutării site-ului.
Gazdă și domeniul de monitorizare
Este important să păstrați sub control domeniul și găzduirea, deoarece adesea se întâmplă ca site-urile web și e-mailul să nu mai funcționeze, din cauza motivului banal că un domeniu și / sau un cont de găzduire nu este plătit.
Comunicarea cu furnizorul dvs. de găzduire și domeniu
O persoană care nu înțelege slang-ul IT trebuie să comunice cu un furnizor de servicii de găzduire și de închiriere de domenii din motive frecvente, ca urmare soluția la problemă este mai bine amânată.
Statistică
Setarea statisticilor pe site este unul dintre primele lucruri pe care le facem. Acest lucru este necesar atât pentru dvs., cât și pentru noi – pentru a urmări activitatea site-ului, comportamentul utilizatorului etc.
Comanda apel
+
Sunati-ma!