Plugin AIRBA Worpress Woocommerce

Millikart LLC Woocommerce Payment Gateway Plugin

AIRBA este un plugin pentru WooCommerce care oferă posibilitatea de a plăti cumpărăturile pe credit / rate. Atunci când aleg această metodă de plată, clienții sunt redirecționați către pagina AIRBA PAY, unde au acces la diverse oferte de rate de la băncile partenere.

Clienții pot alege varianta cea mai potrivită, pot îndeplini formalitățile necesare, iar apoi pluginul AIRBA este notificat despre starea de lichidare a ratei pentru procesarea comenzii. Aceasta oferă o opțiune de plată convenabilă și flexibilă pentru cumpărători, îmbunătățindu-vă experiența magazinului online.

Creșteți-vă vânzările și atrageți mai mulți clienți cu pluginul AIRBA!

Plugin AIRBA Worpress Woocommerce 1

Cu AIRBA by DITS magazinul tău devine și mai atractiv și mai competitiv pe piață. Veți putea oferi clienților dumneavoastră o opțiune confortabilă de plată în rate, permițându-le să aleagă cea mai potrivită ofertă de la băncile partenere. Acest lucru face cumpărăturile mai accesibile și mai flexibile pentru publicul dvs.

Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la complexitatea gestionării cererilor de rate. Pluginul AIRBA oferă o interfață intuitivă care vă permite să gestionați biletele direct din panoul de administrare al magazinului dvs. Această comoditate, combinată cu tehnologiile de plată sigure și băncile partenere de încredere, oferă clienților dumneavoastră un nivel ridicat de securitate și încredere.

Beneficiile utilizării pluginului AIRBA într-un magazin online

Creșterea vânzărilor

Oferirea unei opțiuni de plată în rate cu AIRBA vă va permite să atrageți noi clienți și să vă creșteți vânzările.

Flexibilitate si confort pentru clienti

Cumpărătorii vor avea posibilitatea de a alege cea mai convenabilă variantă de rate din ofertele băncilor, ceea ce face achizițiile mai accesibile.

Conducerea pieței

Implementarea unei opțiuni de plată în rate vă oferă un avantaj competitiv și vă ajută să vă remarcați de alte magazine online.

Gestionare convenabilă a aplicațiilor

Interfața intuitivă a pluginului AIRBA by DITS facilitează gestionarea cererilor de rate direct din panoul de administrare al magazinului dvs.

~

Siguranță și fiabilitate

Cooperarea cu AIRBA asigură securitatea plăților în rate datorită băncilor partenere de încredere și tehnologiilor avansate de securitate.

Extinderea bazei de clienți

Posibilitatea de a plăti în rate atrage noi clienți care caută soluții financiare flexibile. Acest lucru vă permite să vă extindeți baza de clienți și să creșteți loialitatea clienților.

Care este funcționalitatea pluginului AIRBA by DITS pentru un magazin online?

Plata in rate

Pluginul vă permite să adăugați o opțiune de plată în rate la pagina de finalizare a comenzii. Clienții pot alege această metodă de plată și pot vizualiza ofertele de rate de la diferite bănci partenere.

Integrare cu băncile partenere

Pluginul AIRBA by DITS este un agregator bancar, ceea ce înseamnă că se integrează cu diverse bănci partenere. Clienții pot alege o ofertă potrivită de rate de la una dintre bănci și pot aplica pentru rate.

Notificări privind starea aplicației

Pluginul primește notificări despre starea plății în rate de la băncile partenere. Veți primi informații despre aprobarea sau respingerea cererii de rate, ceea ce vă permite să informați în timp util clientul despre stadiul plății sale.

Gestionarea cererilor de la administrator. panouri

În panoul administrativ al magazinului dvs. online, puteți gestiona cererile de rate. Puteți crea solicitări atunci când plasați o comandă, puteți anula solicitările manual când ștergeți o comandă sau returnați mărfuri.

Configurarea băncilor partenere

În panoul administrativ, puteți configura o listă de bănci partenere cu care colaborați. Acest lucru vă permite să selectați și să controlați ofertele în rate de la anumite bănci.

Siguranță și fiabilitate

Pluginul AIRBA by DITS asigură securitatea plăților în rate prin cooperarea cu bănci de încredere și utilizarea tehnologiilor avansate de securitate.

Pluginul AIRBA Kazakhstan oferă o gamă largă de funcționalități pentru plata convenabilă și sigură în rate în magazinul dvs. online, ajutându-vă să atrageți mai mulți clienți și să creșteți vânzările.

Cumpărați pluginul AIRBA acum!