Toate serviciile noastre 

Servicii 1

Dezvoltarea site-ului web

De la pagini simple Langing, cărți de vizită, site-uri web corporative, cataloage, până la magazine online mari, cu stil și funcționalitate cool!

 

Servicii 2

Promovare site web

Aducem site-uri în TOP (și nu clienți de la noi misto) Google, Yandex și chiar Bing! Promovare site web SEO pentru orice nișă, orice limbă și țară!

Servicii 3

publicitate contextuală

Obțineți clienți rapid? Publicitatea contextuală în Google și Yandex, susținută de remarketing, va ajuta nu numai să primească noi aplicații, ci și să le împingă până la punctul de vânzare!

Servicii 4

Direcționarea publicității

Anunțurile de direcționare lovesc (ușor) chiar pe țintă - clientul! Un instrument excelent de marketing pentru produse și servicii de aproape orice nișă, deoarece totul este pe Facebook și Instagram!

Servicii 5

Avans spre vest!

Ideea de a vinde în SUA, Canada și Europa este una dintre cele mai bune, deoarece piețele sunt mari și solvabile! Ei bine, dacă sunteți deja „acolo”, atunci aveți nevoie de marketingul nostru pe internet pentru Bourges!

Servicii 6

Servicii aditionale

Nu puteți crea un site web fără domeniu și găzduire și nu puteți construi o companie perfect funcțională fără sisteme CRM!

Oferim doar ceea ce folosim noi înșine!

Mai aveți întrebări? Sa discutam!