Selectează o Pagină

Marturii

Compania IM «Karcher» SRL colaborează cu «-Service Deosebit» din 2008. Timp de 10 ani, o mulțime de întrebări și probleme, sa decis, rezolvată, și sperăm că va reshatsyai în viitor.

Am deschis magazinul online – karchershop.md în 2014. Și înainte de deschiderea, noi absolut nu au ridicat problema care va dezvolta un site web pentru noi, acesta va fi susținut și promovat pe Internet – desigur, echipa «-Service» Deosebit.

Cu excepția dezvoltarea site-ului, băieții au instruit personalul nostru de lucru cu sistemul, să-l consilieze cu privire la toate aspectele.

În 2018. Am început rebranding-ul de design magazin online și a trece la o altă platformă. Site-ul sa dovedit la modern, comod și mai rapid și fără greutatea de SEO!

Ori de câte ori am sunat, am fost întotdeauna de ajutor și prompte, elimina prompt problemele din sistem, creează toate condițiile pentru o performanță optimă a calculatoarelor și a software-ului.

Compania noastra este situat pe serviciul utilizatorului, și ne permite să apelați oricând administratorul nostru de sistem si echipa sa de a rezolva unele dintre problemele IT.

Pe scurt, «-Service Deosebit» – este un sprijin calificat și consiliere cu privire la toate aspectele din domeniul software – ului, securitatea informațiilor și a tehnologiei de calculator.

Grecii Igor

Director, Karcher SRL

Timp de mai mulți ani, ne-am servit compania-Service Deosebit.

A început să coopereze atunci când am avut probleme cu rețeaua, calculatoare, servere, și fără un site web.

Acum computerele noastre, de rețea și funcționează serverul așa cum trebuie, în caz de probleme, ne lipsește un apel – la toate problemele au fost rezolvate rapid și eficient.

Compania-Service proiectat deosebit site – ul nostru – www.universcom.md, ajuta cu conținutul și editarea a informațiilor.

Sophia Sugak

Director, Universcom SA

Bărbați deosebiți, m-au ajutat foarte mult cu site-ul și SEO meu. Ei într-adevăr știu ce fac.

Foarte recomanda!

Vadim Kyssa

Data Scientist

9 ani de servicii de servicii de utilizare. DEOSEBIT angajații calificați sunt întotdeauna gata să sfaturi si ajutor. Compania noastra are suficiente calculatoare, acestea sunt toate în stare bună datorită companiei, care ne servește.

Ne place să utilizați versiunile actualizate ale software – ului, ne ajută Serviciul Deosebit să fie la curent cu progresul val.

Galina Greaney

Director, Angrobacanie SA

Compania a creat Serviciul Deosebit un site web, care suntem foarte fericiți pentru noi. Toate cerințele noastre au fost îndeplinite, experții au propus mai multe soluții interesante inovatoare. Nu în ultimul rând – activitatea se desfășoară la timp și costul costum de management al companiei.

De asemenea , în mod repetat , a recurs la asistență de service în Deosebit înființarea și întreținerea calculatoarelor standard. Mulțumit de cooperare și planificare pentru a continua.

Tatyana Stepanova

Manager de proiect, Adoss SRL

отзывы про нас

Lucrăm cu compania-Service pentru Deosebit mai mult de 10 de ani.

Dacă doriți un răspuns de computer sau de unele subiecte de calculator – știm cine să sun!

Crearea unui magazin online pentru compania noastra, a fost făcut perfect! Site – ul funcționează și ne aduce profit.

Sergey Kasyan

Director, Acvamont SRL

Vă mulțumim pentru site – ul !!! Vă mulțumim pentru răspunsul dumneavoastră la toate cererile de o abordare personală și pentru sfatul lor valoroase! Sunteți adevărați profesioniști !!! Vă recomand tuturor celor care doresc să își creeze propria pagina pe Internet ca un partener de încredere cu gândirea creativă !!!

Svetlana Tolstaia

Practicarea profesionala psiholog, tolstaiasv.com

Familiarizat cu directorul companiei pentru o lungă perioadă de timp, odată ce a ajutat să înființeze un laptop de lucru.

De atunci, mai mult de o dată a cerut ajutor și sfaturi, ajutor întotdeauna și să dea un sfat bun, serviciu și să configurați computerele și tehnologia.

Facem un site pentru noi – polikarbonat.md și avansat-l la partea de sus Google.

Doar organizat-ne de publicitate pe internet, având ca rezultat noi clienti pentru noi.

Vom continua sa lucreze cu compania-Service Deosebit!

Alexei Popkov

Chief Financial Officer, Universtrans SRL

отзывы про нас

Compania-Service ne-deosebit-a făcut un site, a primit rezultatul care este de așteptat de la site-ul, convenabil și editarea intuitivă.

Dacă aveți întrebări cu privire la site-ul și computerul de întreținere – apel la ei, nu a fost o problemă care nu a ajutat să rezolve.

Nu ne vom opri să lucreze împreună!

Irina Popa

Director, City Tour SRL

Timp de mai mulți ani, folosind serviciile abonatului serviciului-Service Deosebit. Acesta este doar un astfel de partener, care este valoros pentru noi, în primul rând profesionalismul.

Noi credem că experții-Service Deosebit – este partenerii noștri cu înaltă calificare, care ne-au ajutat să rezolve o mulțime de sarcini, lucra cu ei întotdeauna ușor și, cel mai important, productiv. Am rezolvat problemele cu imprimarea și stabilitatea serverului.

Recomandăm compania ca un partener de încredere!

Lyudmila Stynga

Director, PTI-MOL SRL